ballonvaren in limburg

luchtballonnen

Onze luchtballonnen


PH-BBV

"Ballon de Blauwe Vogel"ballonvaren limburg - fourwindsballooning.nl
ballonvaart limburg - fourwindsballooning.nl
ballonvaart limburg - fourwindsballooning.nl

Welkom bij Four Winds Ballooning

Ontdek de magie van het zweven tussen de wolken met Four Winds Ballooning, waar we streven naar een onvergetelijke ervaring voor al onze passagiers. Bijzonder trots zijn we op onze speciale luchtballon, de PH-BBV, die is ontworpen met het oog op toegankelijkheid en comfort voor iedereen.


Speciaal Ontworpen Luchtballon (PH-BBV)

Onze luchtballon, de PH-BBV, is werkelijk speciaal. De mand is ontworpen om minder valide passagiers de mogelijkheid te bieden om moeiteloos in te stappen, dankzij een handige deur. De ruime mand biedt plaats aan 6 passagiers en een ervaren piloot. Bovendien hebben we de flexibiliteit om 2 speciale stoelen toe te voegen voor degenen die niet lang kunnen staan, zonder extra kosten voor minder valide passagiers.


Toegankelijkheid Zonder Extra Kosten

Bij Four Winds Ballooning geloven we in gelijke kansen voor iedereen. Daarom rekenen we geen extra kosten voor minder valide passagiers. Onze missie is om iedereen, ongeacht hun mobiliteitsniveau, de mogelijkheid te bieden om te genieten van het adembenemende uitzicht vanuit onze luchtballon.


Privevaarten met Kleinere Ballonnen

Naast onze speciale luchtballon bieden we ook intieme privevaarten aan met kleinere ballonnen. Geniet van een exclusieve ervaring en neem de controle over uw eigen avontuur.

Voor meer informatie over onze speciale luchtballon, privevaarten, of om een boeking te maken, neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met u de lucht in te gaan en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Luchtballon

Nieuwe Ballon 2024 PH-ZOE

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Four Winds Ballooning - ballonvaren in Limburg

: