ballonvaren in limburg

ballonvaart boeken


ballonvaren in LimburgFour Winds Ballooning is gespecialiseerd in het verzorgen van ballonvaarten in het Zuid-Limburgse luchtruim.

Wij varen uitsluitend met kleinere ballonnen tot maximaal zes passagiers en creëren zo een veel intiemere ervaring, waarbij tijd en aandacht is voor alle passagiers. Onze kundige piloten en ervaren crew verzorgen voor u een onvergetelijk ballonavontuur.

Een van onze manden is uitgerust met een instapdeur en heeft de mogelijkheid om twee safeseats te monteren. Hiermee kunnen wij ook mindervalide mensen de mogelijkheid bieden om een ballonvaart te maken.


ballonvaart boeken

ballonvaren Limburg


Wij gaan voor de full experience voor onze passagiers. Na de kennismaking en briefing op het veld steken we allemaal de handen uit de mouwen om de mand en de ballon op te zetten. Daarna mogen de passagiers instappen en wordt er opgestegen. De ballonvaart zelf duurt circa 1 uur en na de landing wordt gezamenlijk alle materiaal weer opgeruimd.

Aansluitend volgt het officiële gedeelte waarbij onze luchtdoopcerificaten worden uitgedeeld en geproost wordt met een glaasje champagne of een ander drankje.

Premium Ballonvaart

€225.00 p.p.

Privé ballonvaart vanaf

€750.00 

Cadeaubon vanaf

€50.00 

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

cadeaubon | ballonvaart

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Four Winds Ballooning - ballonvaren in Limburg

Betaal met: